El ERP PER INDUSTRIA QUE TU NECESSITES

Industria

El Software ERP per a la gestió industrial de ekon, facilita la gestió integral de l'empresa amb els millors factors de cost, termini i qualitat. És el programari industrial que la teva empresa necessita per optimitzar els costos superflus.

L'estudi detallat de les necessitats reals de les companyies dedicades a la fabricació, ens permet oferir el nostre ERP industrial. El programari per a la gestió industrial més adequat per a cada negoci. ekon disposa d'un programari industrial dirigit, adaptat i personalitzat per a cada un dels subsectors.

Amb l'ERP per a la producció industrial de ekon, la seva inversió no caduca, ja que en tot moment s'incorpora amb facilitat i rapidesa tant les últimes funcionalitats de negoci com les novetats tecnològiques que sorgeixin (ràpids upgrades -en hores- i amb el menor cost del mercat).El software industrial de ekon, és un ERP per a la producció industrial que gestiona tota la cadena de valor que et diferencia de la competència i garanteix que la teva empresa estigui preparada per als futurs reptes.

Malgrat estar dissenyat per a sectors concrets, aquest Software ERP per a la gestió industrial no impedeix que les empreses puguin ser estandarditzades i totalment personalitzables, amb el que les inversions per canvi de versió són mínimes, així com la seva posterior impacte i temps d'adaptació.

El software ERP per a la gestió industrial de ekon treballa en un entorn multimèdia i està preparat per integrar-se amb elements externs (sistemes CAD, captura de dades, planificació finita, gestió de magatzems caòtics, etc.), oferint una visió global i reduint esforços de treball a través d'un únic programari per a la indústria.

A més, aquesta solució ERP per a la producció industrial s'adapta a les necessitats productives de cada empresa, tot i ser molt diferents entre elles. Sent aquest ERP industrial capaç de modificar-se en qualsevol moment, ja sigui en la seva forma o en el seu procés, si escandall o en el seu circuit de treball.

El software per a indústries de ekon, facilita la gestió de processos industrials, com els tallers externs i interns mitjançant subcontractes o mitjançant processos interns. A més, aquest programari industrial gestiona i planifica els recursos pensant que una màquina no s'aturi, en què no hi hagi temps d'espera i optimitzant els terminis de lliurament del material fabricant. Tot això des d'un únic ERP industrial.

El benefici resultant de l'ús d'aquest programari ERP per a la gestió industrial és disposar de sistemes d'informació de la màxima qualitat. Gestiona el teu negoci a qualsevol hora, des de qualsevol lloc amb el programari per a indústries de ekon.

Solucions adaptades a cada sector

Químic
Reciclatge
Industria alimentaria
Fabricació de material i equip elèctric
Industria ceràmica

Productes Relacionats

Suite ekon Basic

Suite ekon Manufacturing

ekon Producció

ekon CRM

ekon Finances

ekon RRHH

Suport Remot

Datasuit 

C/ Raval Sant Pere, 28 
43470- La Selva del Camp 
Telf: 977845479