Distribució

Les cadenes de subministrament evolucionen constantment i per això el que porta a processos organitzatius i requeriments que també canvien a gran velocitat. El que necessites és un software ERP, un programa de logística, per a la distribució que te doni resposta a aquests processos de canvi.

ekon Distribució és un sistema de psoftware ERP de gestió per a la distribució, una solució molt més completa que un ERP per a transport que s'ajusta de forma ràpida i econòmica, fins i tot després de la implementació inicial. El software ERP per a distribució dóna suport als distribuïdors dinàmics en l'execució del cicle de cadena de subministrament. El programa de logística que necessita la teva empresa

Mòdul d'aprovisionament avançat del software ERP de gestió de logística i distribució, compta amb l'automatització de les compres a partir de pronòstics de la demanda, regles d'aprovisionament i altres factors com terminis de lliurament, existència actual, punt de comanda, existència mínima, compra mínima, a partir de dades històriques de períodes anteriors, etc.

Condicions comercials totalment flexibles i adaptables.

Tarifes variables. Polítiques de preus ajustar a les circumstàncies del mercat. Fidelització dels clients a través de la personalització de preus i condicions comercials.

Ràpels sobre vendes amb condicions personalitzables (Grups de clients, grups d'articles, dates d'aplicació, retribució per trams).

Comissions de venda sobre objectius amb opció d'escalat i bonificacions.

Gestió del transport. Mitjançant aquest ERP per a transport obté assignació de rutes i optimització dels repartiments. Reducció de costos del transport. Ajuda a la presa de decisions. El nostre programari per a empreses de logística et permet una anàlisi permanent i en temps real de la situació de l'empresa. El Programari ERP de Gestió de logística i distribució de ekon, facilita la presa de decisions ràpida i fonamentada mitjançant indicadors definibles per l'usuari que disposen de navegació cap a l'origen de la informació.

Solucions adaptades al teu sector

Comerç majorista

Un avançat software de logística i distribució per el comerç majorista

El sector majorista s'enfronta a un mercat cada dia més exigent i amb marges cada vegada més estrets. Per aquest motiu les empreses necessiten millorar la seva eficàcia operativa mitjançant un software de logística i distribució que els permeti l'optimització dels seus processos, tant en la gestió de la cadena de subministraments com en la presa de decisions ràpida, dinàmica i amb la major efectivitat.

El nostre software ERP de logística i distribució per a majoristes ajuda a les empreses a fer front als continus canvis en la demanda i flexibilitza els seus processos comercials. Només d'aquesta manera aconsegueixen la màxima rendibilitat, imprescindible per assolir els objectius empresarials i l'èxit.

Distribució faramcèutica

ekon aporta per a la distribució i logística farmacèutiques, una solució ERP específica per a aquesta activitat, que permet realitzar la gestió integral d'una distribuïdora o cooperativa, així com el seu aprovisionament. Incorpora i utilitza els últims avenços tecnològics en sistemes d'informació i proporciona eines d'ajuda per a la presa de decisions, cobrint les diferents àrees funcionals d'aquestes empreses. El nostre programari específic per a cooperatives farmacèutiques permet la integració de totes les àrees de l'empresa, comparteix la informació entre els usuaris i garanteix la fiabilitat de les dades sota el concepte dada única. A més destaca per comptar amb un sistema logístic segur, sense errors, molt ràpid i capaç de gestionar grans quantitats d'informació, perquè la distribució de medicaments es faci sense incidències ni retards.

ekon per a la distribució farmacèutica o distribuïdors de farmàcies s'adapta a cada necessitat, fent de la gestió integral del magatzem i l'aprovisionament tasques molt més senzilles per a l'usuari.

Gestió de magatzems

El software ERP de magatzems per a la gestió de l'activitat de subministraments de matèries primeres, producció, emmagatzematge, transport a magatzems regionals, repartiment a clients, vendes i compres. Inclou el control de compres i reaprovisionament de mercaderies, la gestió d'entrades i sortides d'articles al magatzem i el seguiment exhaustiu de les vendes a clients. Gràcies a aquest programa de gestió de magatzem:

  • Optimitza els fluxos de negoci de la teva empresa
  • Incrementa la fiabilitat dels lliuraments, optimitzant els costos i permetent el control del lliurament en el lloc i el moment sol·licitats pel client final.
  • Redueix els costos administratius i el temps de recerca de la informació
  • Ofereix una major personalització en la gestió amb una ràpida adaptació als continus canvis en els circuits respecte altres programes de gestió de magatzem
  • Millora la satisfacció del client final, a l'informar de manera proactiva de l'estat de les seves comandes

Productes Relacionats

Suite ekon Basic

Suite ekon Wholesale

ekon Distribució

ekon Fulls de Repartiment

ekon CRM

ekon Finances

ekon RRHH

Suport Remot

Datasuit 

C/ Raval Sant Pere, 28 
43470- La Selva del Camp 
Telf: 977845479