Construcció

El sector de la construcció ha estat un dels més castigats per la crisi econòmica. Però, també és un dels sectors que més està evolucionant per adequar-se a la nova realitat. En plena era de la transformació digital, la innovació, l'adaptabilitat i la capacitat de donar resposta als canvis, són elements clau, no només per no cometre errors del passat, sinó per mantenir la competitivitat en el present, i especialment per estar preparat per als reptes del futur.

L'actual sector de la construcció sotmet a les empreses a una gran pressió competitiva per optimitzar costos, fer un seguiment continu dels projectes i assegurar els marges de de rendibilitat sense incórrer en desviacions. Per aquests motius, és imprescindible disposar de tota la informació tant a nivell operatiu com de gestió, per poder competir amb total garanties.

ekon Building

Et presentem ekon Building, el software per a la indústria de la construcció dissenyat per acompanyar la teva empresa del sector en la transformació digital. El software de pressupostos d'obres de construcció d'ekon que ha estat creat per donar resposta a les necessitats de la teva empresa constructora, consultoria, instal·ladora o enginyeria. Facilitant en tot moment la incorporació amb rapidesa tant de les últimes funcionalitats de negoci com les novetats tecnològiques.

Productes Relacionats

Suport Remot

Datasuit 

C/ Raval Sant Pere, 28 
43470- La Selva del Camp 
Telf: 977845479