ekon, innovació digital per el teu negoci
ekon és una solució de gestió empresarial dissenyada a la mida del teu negoci i sector que t'ajudarà a créixer d'una manera senzilla, eficient, global i amb tota llibertat d'implantació, ja sigui en les teves propies instal·lacions o al núvol i amb un entorn que et permet la màxima adaptabilitat.
A més ekon te productes específics dirigits a sectors com l'industria, la distribució i la construcció entre d'altres.

jio

Que és ekon ERP?

ERP Ekon és un producte dissenyat per ajudar a les empreses a aconseguir els seus objectius. Avui en dia en el que més pot ajudar la tecnologia a les empreses és aportant-los  solucions dissenyades per adaptar-se àgilment, acompanyats per afrontar  amb èxit les seves operacions en un entorn on el canvi i l'adaptació constant  a les noves regles del mercat són la clau per tindre èxit.

La flexibilitat en la seva adaptació del software de gestió empresarial Ekon, tant en la fase d'implantació, com en la posterior a la posada en marxa, és clarament diferenciadora respecte a qualsevol altre solució del mercat, sense que s'hagi de renunciar als avantatges del software estàndar i amb una visió de total integració de processos. A més ERP Ekon te internet i potencia les funcionalitats Social, Media, Analytics i Cloud.

 

Sectors

 • Industria

 • Distribució

 • Construcció

  Suport Remot

  Datasuit 

  C/ Raval Sant Pere, 28 
  43470- La Selva del Camp 
  Telf: 977845479